AMMATTILAISOHJELMA

Tamperelaiset sirkustoimijat tekevät yhteistyötä helmikuussa, kun Sirkus Faktori toteuttaa kaksi tapahtumaa yhteistyössä Circus Ruska Festivalin kanssa. Sirkus Faktorin tapahtumat toteutetaan osana Ruska Festivalin ohjelmistoa ja ne on suunnattu erityisesti kotimaisille sirkusammattilaisille.

 

Circus Ruska Festival käynnistyy perjantaina 15.2.2019 klo 15-17 Keskustelu sirkustaiteesta –tapahtumalla Hiedanranna kartanolla. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Kutsumme erityisesti sirkustaiteilijoita ja sirkustaiteen opiskelijoita osallistumaan keskusteluun. Myös festivaaliyleisö ja muut kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Keskustelua viitoittaa ja sirkustaiteen äärelle johdattelee esityskriitikko ja tietokirjailija Maria Säkö.

Osallistuminen keskusteluun ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lauantaina 16.2.2019 klo 11-13 Hiedanrannan kartanolla järjestetään Sirkusbrunssi. Sirkusbrunssi on sirkustaiteilijoiden ammatillisen jakamisen paikka pienessä luottamuksellisessa joukossa ruuan äärellä. Brunssi on suunnattu erityisesti suomalaisille sirkustaiteilijoille, sekä kokeneille että vastikään ammattikentälle siirtyneille. Brunssilla on tarkoitus jakaa sirkustaiteilijuuteen ja ammattitaiteilijan arkeen liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja haasteitakin. Brunssin emäntänä toimii näyttelijä ja klovni Laura Rämä.

Brunssille on ilmottauduttava ennakkoon, viimeistään 31.1.2019. Brunssin osallistujien määrä on rajattu ja brunssin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätiedot ja brunssille ilmoittautuminen Sirkus Faktorin sivuilta www.sirkusfaktori.fi/tapahtumat/