Circus Cabaret

Circus Ruska tuo Circus Cabaren Ylioppilasteatterin tiloihin kunnianosoituksena 250 vuotta täyttävälle sirkukselle.
Esiintyjinä toimivat pääsääntöisesti Tampereella vaikuttavat ammattisirkusartistit, joilla on hurja määrä kokemusta kansainvälisistä areenoista.

Esitysten taso ei siten jätä ketään kylmäksi.
Jos temput eivät riitä, luvassa on myös paljasta pintaa. Illan vierailevina burlesquetähtinä toimivat Miss Acrolicious ja Handsome Stark.
Illan aikana tulet näkemään mm. painovoimaa uhmaavaa käsilläseisontaa, vauhdikasta jongleerausta sekä jalkapalloilla että keiloilla, perinteistä taikuutta, huimia ihmispyramideja, ketteryyttä tolpassa ja uskomatonta kehon hallintaa sekä paljon muuta.
Koko illan juontaa Improvisaatioteatteri Snorkkelistakin tuttu Ari Puustinen.

Ovet 20:00, Showtime 20:30, tiloissa on anniskeluoikeudet.

Ovet: klo 20:00 Showtime 20:30

Paikka: Ylioppilasteatteri, Itsenäisyydenkatu 12, Tampere

Liput: Ennakkoon 10€ / Ovelta 12€

Tila on anniskelualuetta.

K-18

ILLAN ARTISTIT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miss Acrolicious

Kuva: JP Palmunen

Miss Acrolicious on tulisieluinen ja vauhdikas taskuvenus, joka viettelee yleisönsä huikealla akrobatialla ja elegantilla sulokkuudellaan. Tämä pitkän linjan sirkustaitelija aloitti yhdistämään sirkusta ja burleskia vuonna 2010 menestyksekkäästi omalaatuisella tyylillään. Hänellä on hyvin harvinainen taito: hän osaa pyörittää tasseleita päälläseisonnassa!

Hän on esiintynyt mm. Helsingin,Tukholman, New Yorkin, Wienin ja Rooman  kansainvälisillä burleskifestivaaleilla Ja Las Vegasissa Burlesque Hall of Famessa monien muiden tapahtumien lisäksi hurmaten yleisönsä joka kerta. Henkeäsalpaavaa akrobaattista sulokkuutta!

 

laura klubiLaura Tikka

Laura on esiintynyt ympäri maailmaa kansainvälisissä sirkuksissa, varietee- näyttämöillä ja  produktioissa viimeisten 20 vuoden ajan. Hän on erikoistunut käsilläseisontaan, nuorallakävelyyn ja ilma- akrobatiaan, joiden lisäksi hän on ollut taiteellisen ryhmän jäsenenä useammissa sirkusteatteri- tuotannoissa.

Handsom Stark - Timo Jakola

Handsome Stark

Kuva: Timo Jakola

Handsom Stark on komea ja vahva mies pohjolan perukoilta. Pilke silmäkulmassaan hän täyttää lavan valloittavalla energiallaan ja huikeilla sirkustaidoillaan. Hän on esiintynyt mm. Helsingin, Rooman, Wienin ja New Yorkin burleskifestivaaleilla,.ebenvadit

 

Eben

Uskomatonta akrobatiaa mielettömällä energialla tarjoilee Eben.

pyramidikuva

Akropatit

Kuva: Teemu Leppänen

Uskomatonta voimaa ja kehonhallintaa kylän vahvin nainen-hengessä kuitenkin elegantisti.

JK6_1870-Edit

Simon Llewellyn

Simon, tuo vanhan ajan liukkaan lipevä ja karismaattinen herrasmies potkii, heittää, rullaa ja tekee melkeimpä mitä vain tahtoo jalkapalloilleen.

EVE&EBEN_picture3

Eveliina ja Ebenezer

He tulevat täysin eri maailmoista ja taustoista. He ovat molemmat kulkeneet ympäri maailmaa tehden intohimoaan, sirkusta. Vihdoin kohtalo toi heidät yhteen heidän esiintyessä samassa sirkuksessa. He rakastuivat ja myöhemmin perustivat perheen, jonka vuoksi he loivat yhteisen esityksen Kiinalaisella tolpalla. Esityksessään he tuovat lavalle rakkauden intohimon ja vahvat tunteet niin hyvässä kuin pahassa.
Anssijonkka

Anssi ja Kanerva

Kanervan ja Anssin perinteisessä keilajongleerausnumerossa keilat lentävät ilmassa kahden jonglöörin välillä muodostaen näyttäviä kuvioita. Nopeatempoisessa esityksessä nähdään taidokkaita temppuja ja paljon ilmassa viuhuvia keiloja.

Tangobatics-Tuomas Lairila

Tangobatics

kuva: Tuomas Lairila

Tangobatics on unelma duo kotoisin eksoottisesta ja kierosta Savon sydämestä! Tämä dynaaminen kaksikko ei jätä ketään kylmäksi ja saa yleisön haukkomaan henkeään joka kerta!

Circus Cabaret on Taiken tukema.

taike_vaaka