Circus Carnival Club

Jo perinteeksi muodostunut Circus Ruska Festivalin päätösklubi Circus Carnival Club tarjoilee tänä vuonna huokeaan hintaan mielettömän svengin omaavan balkanbändi 1,2 Dixien ja sirkusnumeroita eri artistien esittämänä.

Ovet: klo 22:00

Paikka: Klubi, Tampere

Liput: Ennakkoon 10€ (+palvelumaksu) // Ovelta 12€

Osta lippu: Tiketti

K-18

 

1,2 Dixie

Kuvassa: Tengbland&Helmut

1,2, Dixie

 

 

Katerina Repponen

Sirkusartisti Katerina Repponen esittää Suomessa harvemmin nähtyä ”Whip Crackingiä”. Hän on valmistanut huikeaa iltaa varten “Circus Ruska Special Edition Whip Cracking” – esityksen. Englannin sanasta tullut ”whip” tarkoittaa suomeksi ruoskaa, jonka avulla luodaan ääniä ja rytmejä. Katerina on ollut mukana lukuisissa sirkusproduktioissa sekä esiintynyt yhdessä parinsa Pasi Nousiaisen kanssa kansainvälisillä festivaaleilla ympäri maailman. Kiinnostus Whip Crackingiä kohtaan alkoi muutama vuosi sitten ja tällä hetkellä Katerina on työstämässä ensimmäistä omaa ”whip cracking” -sooloteosta, joka tulee ensi-iltaan vuonna 2017.Katerina

 

Jani Suihkonen

Clubilla esiintyy myös Jani Suihkonen, joka on pitkän linjan
sirkuslainen ja Suomen vanhin esiintyvä jonglööri. Hän on vuosien ajan kehitellyt ja rakennellut omia systeemejään. Yli kolmekymmentä vuotta jonglöörinä työskennellyt Jani, esittää Circus Carneval Clubilla oudosti hämmästyttäviä klassikoita vuosien varrelta ja mukana saattaa olla jotain ihan uuttakin ennen esittämätöntä materiaalia tältä vuodelta.

jani

 

Rosa Autio

Sorin Sirkuksen kasvatti Rosa Autio aloittaa syksyllä viimeisen vuotensa Belgian sirkusyliopistossa École Supérieure des Arts du Cirque (ESAC). Opiskeluidensa aikana Rosa on löytänyt ennennäkemättömän tyylinsä manipuloida jalkajongleerausvälineitään, täten kehittäen lajiaan uusiin ulottuvuuksiin. Rosan säkenöivästä energiasta saadaan nauttia Circus Carnival Clubilla, kun hän tulee esittämään toisen vuoden sooloesityksensä.

Rosa1

 

Arttu Lahtinen

Arttu Lahtinen on nuori jonglööritaituri, joka on erikoistunut rengasjongleeraukseen. Pienestä pitäen Arttu oli mukana Sorin Sirkuksessa ja tällä hetkellä hän opiskelee Tukholmassa sirkuskorkeakoulu DOCH:ssa. Arttu on innovatiivinen jonglööri ja haluaa luoda uudenlaista jongleerausta perinteisillä välineillä. Tämä nouseva tähti nähdään myös Circus Ruska Festivalin Carnival Clubilla.

Kamille