La Bella Tour

labellatourkassari

Ennen vanhaan, kun sirkus saapui kaupunkiin tien varret kuhisivat uteliaita ja sirkusteltta täyttyi äärilleen joka ilta. Yleisö aplodeerasi taitavia akrobaatteja ja rohkeita leijonankesyttäjiä, mutta klovnit olivat esityksen sykkivä sydän. Heitä rakastivat yhtälailla vanhat kuin nuoret. Sitten saapuivat televisio, rockmusiikki ja eläinaktivistit.
Nyt jäljelle ovat vain ajan kultaamat muistot. Sirkusteltan ovet ovat sulkeutuneet viimeistä kertaa, eläimet on lähetetty eläintarhoihin ympäri maailman ja La Bella Tourin klovnit ovat jääneet tien päälle.

“La Bella Tour” on kertomus kahden klovnin taistelusta jatkaa perheidensä perinteistä elämäntapaa nykymaailmassa. Kesät- talvet he vaeltavat Euroopan katuja etsien vain yhtä asiaa: naurun helinää.
“La Bella Tour” on myös ennenkaikkea kunnianosoitus klassisen sirkuksen klovneille. Se on tarina kahdesta ystävyksestä, jotka joskus unohtavat yleisön läsnäolon ja antavat henkilökohtaisten erimielisyyksiensä sekaantua lavan tapahtumiin. Tuloksena on katastrofista toiseen kompuroiva kaksikko, joka ei jätä ketään yleisössä kylmäksi. Klovnit ovat elämää varten, eivät ainoastaan lapsia.

Espanjalaiset taiteilijat Guillermo Aranzana ja Roi Borrallas esiintyivät La Bella Tour esityksellä ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Sen jälkeen esityksen ovat nähneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailman.

 

Esiintyjät: Roi Borrallas, Guillermo Aranzana 

Puvustus:Isabel Ruiz sagrado “Piti”

Lavastus: Jose Antonio García, Roi Borrallas

Ohjaus:Miner Montell

Konsepti: La Bella Tour
Esitykset Pakkahuoneenaukiolla:
Ke 9.8. klo 18.00
To 10.8. klo 19 & 22
Pe 11.8. klo 19
Esityksiin on vapaa pääsy.