Cirkus Ruskan Circus meets Burlesque tulee jälleen ja kovempana kuin koskaan! Näitä bileitä et halua missata! Old-school sirkustaikaa ja burlesquen eri muotoja sekoitetaan varieteehengessä huolella lauantaina 7.9. 2013 Tampereen Klubilla.
Jo viidettä kertaa nämä bileet järisyttävät syksyistä Tamperetta. Esiintyjät ovat jälleen oman alansa huippuja sirkuksen ja burlesquen taianomaisista riveistä.

Uskomaton Miss Exotic World LouLou D’vil, The Reigning Queen of Burlesque 2013, on Suomen kansainvälisesti ehdottomasti menestynein burleskitähti, joka nappasi kirkkaimman pokaalin Las Vegasin maineikkaassa burleskikilpailussa. LouLou D’Vil on kehittänyt oman tunnistettavan tyylinsä klassisen tyylikkään kiusoittelun pohjalle.

LouLou D’Vil esiintyy oman numeronsa lisäksi myös yhdessä sideshowtähti The Baronin kanssa. Kauneuden ja hirveyden liitto on täydellinen ja saa yleisön haukkomaan henkeään. Tätä kaksikkoa viedään maailmalla niin, että saamme olla kiitollisia heidän hetkellisestä pysähdyksestään maineikkaalla, jo viidettä kertaa menestyksellä järjestettävällä Circus Meets Burlesque -klubilla.

Illan sirkusartisteista Miss Acrolicious on toistaiseksi Suomen ainoa akrobaatti, joka yhdistää burleskin viettelystä sirkusnumeroonsa. Hän esiintyy myös yhdessä komean sirkusmiehensä kanssa koskettavassa Dazzling Tangobatics -duossa, joka edellisen kerran Tampereella taituroidessaan sai yleisön purskahtamaan kyyneliin.

Sirkusta tarjoavat myös tamperelaiset nuoret tähdet, Lina with sparkling holahoops ja  Talent-finalistit, Duo Minja. Heiltä nähdään lavalla muun muassa notkeusakrobatiaa, käsilläseisontaa ja vannetaiturointia.

Burleskiesiintyjien joukossa on myös legendaarinen Bettie Blackheart sekä hurmaavan teatterillinen Finnish Blonde Burlesque Troupe, joka jaksaa aina yllättää kekselisäisyydellään. Bettie Blackheart on saanut oppia itseltään burleskin isoäidiltä, Satan’s Angelilta. Illan pick up on charmantti Andie Doomshroom ja dj ikityylikäs Fiona Timantti. Illan upea host on Jari-Maija Klan.

Muista myös Dr’Skethys Anti-Artschool perjantaina!

sketchylogo