SAAPUMINEN

Osoite

Kuivaamo
Tehdaskartanonkatu 24
33400 Tampere

Kuivaamo sijaitsee Hiedanrannassa, Lielahden vanhalla sellutehtaalla vain muutaman kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Pääset Kuivaamolle helposti linja-autolla, pyöräillen tai henkilöautolla.

Pyöräillen pääset paikalle kaupungista tullessa Paasikiventientien alikulun kautta, Lielahden aseman risteyksestä. Tullessasi Ylöjärven suunnalta pääset Kuivaamolle Lielahdenkadun kautta.

Linja-autoilla 3, 21, 28, 35, 37, 80 ja 85 pääset Hiedanrantaan. Jää pois Paasikiventiellä, Hiedanrannan pysäkillä. Kävelymatkaa pysäkiltä Kuivaamolle on n. 500 metriä.

Hiedanrannan alueelle pääset henkilöautolla Lielahdenkadun kautta. Alueella on rajallisesti pysäköintipaikkoja mutta tilannetta parannetaan lähitulevaisuudessa

AUKIOLOAJAT

PERJANTAI 15.2.
16:30–22:00

LAUANTAI 16.2.
13:00–01:00

LIPUNMYYNTI

Festivaalin ovilipunmyynti sijaitsee heti Kuivaamohallin ovensuun vieressä. Lippuja voi ostaa käteisellä tai kortilla. Festivaalipassit vaihdetaan lipunmyyntipisteessä rannekkeisiin perjantaina klo 16:30 eteenpäin. Holvista ostamiasi lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Lauantain Lux Royal esityksen jälkeen tyhjennämme tilan ja pyydämme festivaaliklubiin osallistuvia ystävällisesti tulemaan uudestaan narikan (3€) kautta. Festivaaliklubi on k-18.

 

Ennakkoliput esityksiin voit ostaa Holvista!

RUOKAILU

KATUKEITTIÖ LEIDI

“Katukeittiö Leidi valmistaa herkullisia kala ja kasvisruokia. Valmistamme tuotteemme käsityönä painottaen luomua ja paikallista tuotantoa sesonkien mahdollistaessa.”
 
Circus Ruska Festivalin aikana tarjolla on seuraavia herkkuja:
 
Luomu Pita-leipiä, falafeleillä, seitanilla tai halloumilla, maukkaiden kastikkeiden, salaattien ja pikkelivihannesten kera. 9€
 
Spydäri: paahdettuja kasviksia, maukkaita kastikkeita, salaatteja, pikkelöityjä kasviksia ja lehtikaali-cashewmurua sekä halloumia, falafeleja tai seitania. 10€
 
Bataattikroketit: Rapeita friteerattuja pyöryköitä (2kpl) ja kastikkeita. 4€
 
Suppilovahveropiiras. Itse poimittuja villisieniä ja karamellisoitua sipulia voitakinapohjaisessa herkullisessa piiraassa. 5€
 
Kuusenkerkkäsima 2€

TOM & CRILL

“Ajatuksemme ja tahtotilamme on tarjota arkeen ja juhlaan erilaisia makukokemuksia. Tunnemme maailman eri ruokatyylit syvällisesti ja haluamme olla erilainen palveluntarjoaja. Tarjoamme aitoa ja rustiikkia ruokaa, joka maistuu!”

Circus Ruska Festivalin menu:

Tortilla 8€
Burgeri 8€
Kasvistortilla 8€
Juomat 2€

VOIT VALITA BURGERIN tai TORTILLAN VÄLIIN : Ylikypsä possun-niska tai Broilerin filee.

Burgeri ja tortilla pitävät sisällään: Salaatti, tomaattia, marinoitu punasipuli, sipulirouhe, suolakurkkua, chipotlemajoneesia ja BBQ-kastiketta.